?

Log in

No account? Create an account

Next Entry

Butikk: Gina Tricot

Eh, jeg fikk lappen i går folkens! Ikke det at det er akkurat det jeg ville si, men uansett.

Jeg kjørte opp til Sandefjord for å shoppe, og der fant jeg jammen meg en digg butikk som oset av klær som er perfekte for gyaru-stilen. Kan minne om H&M, bare ta bort alt emo- og harry-søplet de har og bytter det med noe mer sexy og kvinnelig. Det går ikke an å finne mer perfekt butikk, de har sykt fine klær. Og da snakker jeg ikke om at man må LETE for å finne noesomhelst som man må gjøre i de fleste butikker, men at seriously hele butikken hadde klær som passet. Klærne er av en krysning mellom litt onee og haaaaaaaaaaaaaaady. En del animal print, gull og knæsje farger, og de har til og med ganske masse fine accessories. Og det aller, aller beste:

Prisene er utrolige.
...
Seriøst.

Butikken heter Gina Tricot, og det kan kanskje hende dere har sett butikken før. MEN DET HAR IKKE JEG OG INGEN HAR FORTALT MEG OM DEN FØR HELLER.

http://www.ginatricot.no/

Sjekk den siden! Se om de har den butikken i nærheten av dere! Jeg anbefaler den -virkelig-. Det skal IKKE være noe problem å se ut som en gyaru nå (så lenge du har litt vett i hodet, klarer å skille mellom STYGT og PENT og ikke er helt utdatert 8D)!!!!!!!! OG PRISEN ER SKAMDIGG, SÅ INGEN UNNSKYLDNINGER FOR Å IKKE VÆRE GYARUS NÅ MER, JENTER!

Når jeg, ei fattig kvinnfolk med altfor mange regninger, mener at noe er billig, så er det seriously B I L L I G. Jeg fikk kjøpt meg denn e skamsexye kjolen som er på bildet for under 150 kr. Jeg tuller ikke! Det var ikke på salg en gang. :| Jeg kjøpte den i sort, da. Jeg skal ta bilde av meg med kjolen til helgen, når jeg skal ha på meg den når jeg skal ut på byen.

Jeg tror seriøst jeg ikke har vært så glad før. :( Jeg mener det, jeg er så glad at jeg nesten har vondt i kroppen.

Tags:

Comments

babydollaxolotl
May. 28th, 2008 04:55 pm (UTC)
Denne butikken er pure hotness.

Profile

norske_gyarus
Norske gyarus

Latest Month

January 2009
S M T W T F S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by LiveJournal.com
Designed by Lilia Ahner